Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

L.M.O. 1 - Jonge Spartaan, de 1

L.M.O. 1 - Jonge Spartaan, de 1

L.M.O. zal vanavond om 20.00 uur in een rechtstreeks duel om de 3e plek aantreden tegen De Jonge Spartaan.

L.M.O. beleefd een wisselvallig seizoen, de 2e periode heeft men op zak maar vooral tegen de laagvliegers blijkt L.M.O. het lastig te hebben om de punten te behouden. Afgelopen zaterdag werd er met 2-1 verloren van laagvlieger Den Bommel. De wedstrijd waarin L.M.O. de eerste helft het meeste balbezit had leek in de 1e helft op een 0-0 af te stevenen maar in de 46e minuut wist Den Bommel bij de eerste uitbraak direct te scoren waardoor er een 1-0 ruststand op het bord stond. In de 2e helft zette Den Bommel de lijn van de laatste minuut uit de 1e heflt door en wist het vrij snel de 2-0 te scoren waardoor L.M.O. een alles of niets offensief erin moest gooien. Uiteindelijk bleek het niet voldoende voor L.M.O. wat in de 2e helft weinig "echte" kansen kreeg maar wel gevaarlijk leek. Halil Bozlak maakte nog wel de 1-2 maar daar bleef het bij.

De Jonge Spartaan had afgelopen zaterdag ook een lastige horde met Groote Lindt. In de 1e helft wist De Jonge Spartaan een 1-0 voorsprong te pakken, maar kreeg uiteindelijk in de 2e helft de 1-1 tegen. Na afloop waren de meningen bij de supporters van De Jonge Spartaan verdeeld, wint de Jonge Spartaan vandaag een punt, of verliest het er twee? Door het onnodige en verrassende verlies van LMO bij Den Bommel hebben beide clubs nu evenveel punten met een beter doelsaldo voor L.M.O.

Kort gezegd; Er staan vanavond toch een topper op het programma! L.M.O. zal strijden voor het laatste sprankje hoop om het Nieuwerkerk & SSS toch nog moeilijk te maken voor de titel en De Jonge Spartaan zal als ploeg die momenteel op een gedeelde 3e plaats staat vol voor de 3e en/of vervangende periode strijden.

Bij L.M.O. is Izak Lavooij terug na een korte vakantie en Pedro Miranda Martins terug na een schorsing. Hierdoor heeft Fred van Zon weer wat meer mogelijkheden op het middenveld. Ook Jementis Vigelandzoon zal vanavond weer bij de selectie zitten, het 16 jarige talent van L.M.O. heeft zaterdag zijn debuut mogen maken bij L.M.O. 1 en zal ook vanavond wellicht weer wat minuten en ervaring op kunnen doen in L.M.O. 1.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie avond voetbal!