L.M.O. wint van SSS

L.M.O. wint van SSS

L.M.O. 1

2 - 1

SSS 1

Competitie

3e klasse D

Datum

21 mei 2022 15:00

Scheidsrechter

M.B. Streef

Accommodatie

LMO
Smeetslandseweg 11
3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

Scheidsrechter Maarten Streef gaf rond de klok van 3 het beginsignaal voor de wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 uit de 3de klasse D. SSS, dat theoretisch gezien, nog in een titelgevecht zit met koploper Nieuwekerk en LMO dat zich klaar stoomt voor het reeds behaalde nacompetitievoetbal.

Na 1 minuut voetbal lag de bal al in het netje toen het Turkse goudhaantje van LMO Halil Bozlak de bal voor de grabbelende doelman Cas Abbas wegplukte. Waar de SSS bank een overtreding zag, besloot de scheidsrechter, geheel terecht, het doelpunt goed te keuren. LMO is in deze beginfase ook de bovenliggende partij en het probeert via de zijkanten gevaar te stichten voor het doel van Abbas. De 2-0 laat dan ook niet lang op zich wachten. Het is Daley Hilkemeijer die de diepgaande Pedro Miranda Martins vindt. Oog in oog met de doelman maakt hij geen fout. Omdat de scheidsrechter, volledig terecht, het vlagsignaal negeert besluit de SSS-bank vanaf dan om elk moment in de wedstrijd aan te grijpen om veel misbaar te maken. Desondanks komt SSS wel wat beter in de wedstrijd en krijgt het via Dennis De Haan een vrije trap op het randje van de 16 te nemen. Keeper Smith weet zich echter te onderscheiden, door de bal stijlvol uit de bovenhoek te tikken. Ook LMO krijgt kansen om met een 3-0 voorsprong te gaan rusten, maar deze worden niet benut, waardoor de marge op 2 blijft steken.

In het tweede bedrijf krijgt LMO verschillende mogelijkheden om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Goodold Nick van Duuren pingelt er op los in de vijandelijke zestien, maar weet het net niet te vinden. Bozlak probeert het nog eens met een omhaal, maar hij keek precies op het moment van schieten in de zon, waardoor hij de bal volledig mist. Aan de andere kant is het SSS wat de aansluitingstreffer wel maakt. Mark de Bie schiet vanaf randje 16 hard binnen en brengt zo de spanning terug in de wedstrijd. Omdat SSS daarna alles op alles zet om de gelijkmaker te produceren, geeft het achterin de nodige ruimte weg voor de rappe aanvallers van LMO. Toch verandert er niets meer aan de stand, waardoor LMO aan het langste eind trekt deze middag.

Door het verlies van SSS is Nieuwekerk kampioen en heeft SSS nog één overwinning nodig om nacompetitie volledig veilig te stellen. LMO zal er in de laatste wedstrijden alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst, om zodoende de laagst geklasseerde teams uit de andere competities te treffen in de nacompetitie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!