L.M.O. speelt wederom gelijk

L.M.O. speelt wederom gelijk

L.M.O. 1

2 - 2

VVOR 1

Competitie

3e klasse D

Datum

16 oktober 2021 15:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

LMO
Smeetslandseweg 11
3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

In de vierde speelronde van de competitie kwam Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, beter bekend als VVOR, op bezoek aan de Smeetslandseweg. VVOR wist tot nu toe twee van hun drie wedstrijden te winnen en vergaarde zodoende al zes punten.

Scheidsrechter Warring floot om 15.00 uur voor het begin van de wedstrijd, waarna LMO het balbezit koesterde. Via Edilsony Dias Gomes en Boyd Rijnenberg wist LMO een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Danny Slegtenhorst te komen. Maar het was VVOR wat de wedstrijd open wist te breken. Een bal in de diepte werd op waarde geschat door Devante Sno en hij passeerde keeper Smith koelbloedig.

LMO had het in deze fase moeilijk met de behendige en sterkte aanvallers van de gasten uit Rotterdam Oost. Toch wist de thuisploeg op gelijke hoogte te komen, toen Rijnenberg gevloerd werd in het zestienmetergebied. Scheidsrechter Warring kon niks anders doen, dan de bal op de stip te leggen. Darius Lara Olaya klaarde het kunstje en bracht LMO zo weer terug in de wedstrijd. Niet lang daarna liet ‘El Pistolero’ Rijnenberg LMO weer juichen, toen hij, met enig fortuin, de bal achter de kansloze doelman Slegtenhorst schoot. Met deze 2-1 stand zochten beide teams de kleedkamer op.

Na de thee kwam VVOR al snel op gelijke hoogte, toen een te korte terugspeelbal werd onderschept door één van de aanvallers van VVOR. Hij tikte de bal langs doelman Mark Smith, die diezelfde aanvaller onreglementair naar de grond werkte. De daaropvolgende strafschop werd keurig in het hoekje geschoten door Semir Golic, waardoor de stand weer gelijk werd getrokken.

Na dit doelpunt kroop VVOR steeds meer naar achter en probeerde LMO met man en macht tot kansen te komen. En zeker toen VVOR verdediger Success Abraham Segun ook nog zijn tweede gele kaart pakte. Deze kwamen er ook, maar het doel werd, helaas voor LMO, niet meer gevonden. Zodoende speelde LMO al drie keer gelijk in deze nog prille competitie en komt het op een puntentotaal van zes. Volgende week reist LMO af BZC/Zuiderpark en krijgt VVOR Groote Lindt op bezoek.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!