3295KK
'S-GRAVENDEEL
tel. 078-6731925

Opstelling L.M.O. 1

L.M.O. reisde in de 19de speelronde of naar ‘s Gravendeel, om het daar op te nemen tegen de plaatselijke VV. In de thuiswedstrijd won L.M.O. vrij eenvoudig met 3-0, maar omdat het de laatste weken grote moeite heeft om een wedstrijd winnend af te sluiten, was waakzaamheid geboden.

Om half 3 floot de dienstdoende scheidsrechter Scherpenhuyzen voor het begin, waarna de uitploeg al snel een corner kreeg te nemen. De net op tijd herstelde aanvaller Boyd Rijnenberg dacht L.M.O. al vroeg op voorsprong te zetten, maar doelman Ricardo Bakker stak daar een stokje voor. Na dit wapenfeit was het L.M.O. wat iets meer de aanval zocht en ‘s Gravendeel die vanuit de counter opereerde. Uit een zo’n aanval kwam de bal voor de voeten van Dejan Bislimi, die de bal keurig in de bovenhoek schoot. Niet lang na dit doelpunt trok L.M.O. de stand alweer gelijk, toen Paludanus hard op doel schoot en doelman Bakker moest lossen. Halil Bozlak was er als de kippen bij om de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Met een 1-1 stand zochten beide teams de kleedkamer op. In de tweede helft bracht trainer Fred van Zon Darius Lara Olaya in de ploeg voor de moegestreden Rijnenberg. Na zo’n 10 minuten spelen was het Paludanus die Bozlak in stelling bracht. De Turkse topschutter bedacht zich geen moment en prikte de 1-2 binnen. Waar L.M.O. hierna kansen kreeg om de score uit te breiden, was het ‘s Gravendeel die de gelijkmaker wist te produceren. Het was René Wilting die de bal in eigen doel schoot, na een voorzet van de flanken. Toch was het de uitploeg die weer op voorsprong kwam toen de, inmiddels 7kg afgevallen spits, Paludanus aan de verdediging van ‘s Gravendeel ontsnapte en de keeper kansloos liet. In de slotfase gooide Darius Lara Olaya de wedstrijd in het slot door de 2-4 binnen te pegelen.

En zo wist L.M.O. weer eens te winnen en neemt het de tweede plek in op de voet gevolgd door SSS en de Jonge Spartaan.

Na afloop werd de ingevallen Jaro Zwagerman om een eerste reactie gevraagd. ‘Allereerst ben ik blij dat we weer eens gewonnen hebben. Ik ben in een verhitte concurrentiestrijd met de vaste linksback Rodney van Dam. Ik speelde vandaag mijn eerste minuten van het seizoen en kon belangrijk zijn bij het laatste doelpunt. Ik neem aan dat de trainer dat ook heeft gezien!’

Volgende week krijgt L.M.O. Rhoon op bezoek.