3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

L.M.O. ontving in haar tweede wedstrijd van het seizoen de buurman: FC IJsselmonde. De club die pas in 2017 het levenslicht vond na een fusie tussen SC Maasstad Tediro, RVV DHZ en SV Lombardijen. FC IJsselmonde wist uit hun eerste wedstrijd drie punten over te houden, waar L.M.O. het slechts met één puntje moest doen.

Om klokslag 15.00 uur floot scheidsrechter Verhoeve voor het beginsignaal, waarna de uit-club, gehuld in het bekende kermis-uittenue (wie dat ooit bedacht heeft?), al snel het initiatief pakte. Dit leverde wat mogelijkheden op, al was dit vooral te danken aan de talloze slordigheden waarmee L.M.O. deze wedstrijd startte. Na zo’n twintig minuten kantelde het wedstrijdbeeld en begon L.M.O. nadrukkelijker de aanval te zoeken, wat resulteerde in een aantal corners. Bij één van deze corners legde Edilsony Dias Gomes de bal panklaar neer voor L.M.O. spits Boyd Rijnenberg, die niet aarzelde en het leer tegen de touwen knalde. 1-0.

Voor rust kreeg L.M.O. nog een aantal mogelijkheden via Mulder, Lavooij en Paludanus om de score verder uit te breiden. Dit lukte echter niet, waardoor beide teams met een 1-0 ruststand de kleedkamers opzochten.

In de tweede helft is L.M.O. de bovenliggende partij, maar van een slordigheidje in de L.M.O. defensie weet de lepe spits Jazzley John te profiteren, door de 1-1 binnen te prikken. Nog geen vijf minuten later weet Rijnenberg L.M.O. echter alweer aan een voorsprong te helpen, door de bal over de spartelende keeper Merrick Leijnse heen te wippen. En nog geen 10 minuten later weet de uitblinkende Dias Gomes Rijnenberg wederom vrij te spelen voor de doelman. Het goudhaantje van vanmiddag heeft twee pogingen nodig, maar weet wederom het net te vinden. En zo gooit Boyd ‘El Pistolero’ Rijnenberg de wedstrijd in het slot en rond de klok van 5 fluit de uitstekend leidende arbiter voor het eindsignaal.

Volgende week reist L.M.O. af naar het Rhoonse om daar te spelen tegen de plaatselijke VV en krijgt IJsselmonde Zwarte Pijl op bezoek.