Schaapsweg 1 A
3258AW
DEN BOMMEL
tel. 0187-612233

LMO reisde met de bus af naar Den Bommel om daar de 21ste wedstrijd van het seizoen te spelen. Waar LMO strijd om de bovenste plekken heeft de thuisploeg de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Scheidsrechter Wolfert werd voor dit treffen aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij floot om half 3 voor het begin van de wedstrijd.

De eerste grote kans van de wedstrijd was er één voor de bezoekers, toen Boyd Rijnenberg opdook voor keeper Sander van Rijn. De spits wist de bal niet voorbij de doelman te spelen, waardoor de 0-0 stand op het scorebord bleef staan. LMO had deze eerste helft het meeste balbezit en probeerde zodoende tot kansen te komen. Den Bommel loerde op de counter via Johnno Bakker en de gevaarlijke Ruben Fortes. Bij één zo’n counter wist Bakker zich vrij te spelen en schoot hij de bal in de verre hoek buiten het bereik van keeper Smith. Met een 1-0 stand zochten beide teams de kleedkamer op.

In de tweede helft probeerde LMO het tij te keren door veelal Hilkemeijer door de lucht te zoeken. Toch was het Den Bommel wat de stand rond minuut 70 uit wist te breiden. Het was Ruben Fortes die ontsnapte en de bal strak in de hoek knalde. Na dit doelpunt wist LMO eindelijk kansen te creëren via Hilkemeijer, van Duuren en Bozlak. De laatste wist via de kluts ook de aansluitingstreffer te maken, maar helaas voor LMO was het niet meer in staat om ook de gelijkmaker te produceren. En zo verspeelde LMO weer punten tegen een laagvlieger, ziet het Nieuwerkerk verder weglopen en SSS de tweede plaats overnemen.