Smeetslandseweg 11
3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Op 6 november kreeg L.M.O. OSV-Oud-Beijerland op bezoek aan de Smeetslandseweg. Met zeven punten uit de eerste vijf wedstrijden kent Oud-Beijerland niet de seizoenstart waar ze op voorhand op gehoopt hadden. L.M.O. voorzitter Fred Dorst sprak voorafgaand aan dit duel dan ook uit, dat hij met niks anders dan drie punten genoegen zal nemen. L.M.O. trainer Fred van Zon koos in deze wedstrijd voor, parel uit de L.M.O. jeugdopleiding, Halil Bozlak in de spits en veranderde verder weinig aan de basisopstelling.

Om 15.00 gaf scheidsrechter Kaijen het startsignaal voor het begin van de wedstrijd. L.M.O. zocht in de beginfase nadrukkelijk de aanval, wat al snel resulteerde in het openingsdoelpunt. Een uitstekende hoekschop van Noury Mulder werd prima binnen gekopt door Edilsony Dias Gomes. L.M.O. bleef hierna de aanval zoeken via de bedrijvige aanvallers Mulder, Dias Gomes, Bozlak en Rijnenberg. Bij één van zo’n aanval werd de laatstgenoemde onreglementair naar de grond gebracht, waarna de scheidsrechter niks anders kon doen, dan naar de stip te wijzen. Voor aanvoerder Daley Hilkemeijer een koud kunstje om de bal achter doelman Levestone te schieten en zo L.M.O. op een 2-0 voorsprong te brengen.

Na dit doelpunt kwam Oud-Beijerland wat beter in de wedstrijd en creëerde het ook twee mogelijkheden via de sterke spits Kenzo Sanches. Echter stond de verdediging van L.M.O. , onder aanvoering van Rodney van Dam, als een huis in deze eerste helft en werd ieder gevaar al snel onschadelijk gemaakt.

In de tweede helft was het Oud-Beijerland wat het meeste balbezit had, maar wist het eigenlijk weinig tot geen gevaar meer te stichten voor het doel van keeper Smith. L.M.O. groef zich wat meer in en loerde op de counter via de snelle aanvallers. Het kreeg dan ook genoeg mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar in de eindfase ontbrak het veelal aan de rust om deze kansen ook tot doelpunten te promoveren. Toch wist L.M.O. nog tot score te komen, toen invaller Christopher Rojer door de verdediging van Oud-Beijerland slalomde en de bal panklaar neerlegde voor Halil Bozlak. Het achterneefje van de Turkse goalgetter Burak Yilmaz, wist met dit buitenkansje wel raad en wist zo zijn basisdebuut op te luisteren met een doelpunt.

En zo eindigde de wedstrijd in een 3-0 overwinning voor de thuisploeg, waar de kersverse nieuwe speler/assistent-trainer Mark van Zanten ook nog zijn rentree maakte. Trainer Fred van Zon reageerde na afloop dan ook uitgelaten: “We hebben vandaag een prima wedstrijd bekroont met een uitstekende uitslag. Dit smaakt naar meer…’’

L.M.O. speelt op 20 november de volgende competitiewedstrijd, waarin het wederom thuis speelt en ’s-Gravendeel de tegenstander van dienst is.