Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

LMO heeft haar eerste nederlaag van het seizoen 2021/2022 geleden. In Klaaswaal was SSS met 1-0 te sterk, waardoor beide teams nu met 22 punten uit 11 wedstrijden op een gedeelde tweede plaats staan.

Om half drie floot scheidsrechter Majenburg voor het begin van de wedstrijd, waarna SSS direct de aanval zocht. Na 10 seconden stichtte het al gevaar voor het doel van LMO toen een lange bal tussen de verdediging en keeper Mark Smith bleef hangen. Spits Mark de Bie kopte de bal echter naast het doel. In deze beginfase kwam het spel van SSS beter uit de verf, dan dat van LMO. De openingstreffer was dan ook een logisch gevolg van het wedstrijdbeeld. Weer was het een lange bal die niet goed op waarde werd geschat, waarna een voorzet gegeven kon worden, die door Mark de Bie nu wel tot doelpunt gepromoveerd kon worden. Na deze treffer lukte het LMO om wat meer voor het doel van SSS te komen. Een voorzet van Rodney van Dam werd door Daley Hilkemeijer panklaar neergelegd voor spits Boyd Rijnenberg. Echter behoedde keeper Guus Tieleman in combinatie met de paal SSS voor een snelle gelijkmaker.

In de tweede helft deed LMO er alles aan om op gelijke hoogte te komen. Het kreeg daarbij hulp van scheidsrechter Majenburg die een penalty toekende na een duw in de rug van Hilkemeijer. Wellicht een goedmakertje voor de overduidelijke handsbal in het 16-metergebied die hij in de eerste helft over het hoofd zag? We zullen het nooit weten. Dario Lara Olaya ging achter de bal staan, maar faalde.

In deze tweede helft, die het aanzien niet echt waard was, zocht LMO meer en meer de aanval, waardoor het achterin veel ruimte weg gaf voor de gevaarlijke aanvallers De Haan, De Bie en van Zetten. Kansen kreeg de thuisploeg dan ook genoeg om in de slotfase de score verder uit te breiden. Echter wisten beide ploegen niet tot scoren te komen en eindigde de wedstrijd zo in een 1-0 overwinning voor SSS.

Volgende week kan LMO zich revancheren door het op het eigen sportpark op te nemen tegen Den Bommel. SSS speelt wederom een thuiswedstrijd, waarin het nu VVOR op bezoek krijgt.