3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

In de derde klasse C stond er vandaag een topaffiche op het programma, waar nummer 2 op de ranglijst Zwarte Pijl afreisde naar de Smeetslandseweg om het daar op te nemen tegen de nummer 3 LMO. Vorig jaar eindigde deze wedstrijd in een spectaculaire 3-2 overwinning voor de thuisploeg, waarbij het een 0-2 achterstand bij rust helemaal goed wist te maken in de tweede helft.

Onder leiding van scheidsrechter Pepijn van der Hulst trok LMO zich in de eerste helft wat meer terug op eigen helft om zo het aanvalsspel van de bezoekers te verstoren. Zwarte Pijl hanteerde daardoor vaak de lange bal naar hun sterke spitsen, maar kreeg in de eerste helft eigenlijk geen mogelijkheid om tot kansen te komen. LMO maakte gebruik van diezelfde speelstijl en probeerde via spits Hilkemeijer tot aanval te komen. Dat leverde na een kwartier voetbal een dot van een kans op voor Noury Mulder die een voorzet net over het doel van doelman Bendt schoot.

In de tweede helft kreeg Halil Bozlak na een scrimage voor het doel van Bendt de mogelijkheid om LMO op voorsprong te schieten, maar het vizier stond bij de Turkse goaltjesdief niet op scherp. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe dominanter Zwarte Pijl werd. In de laatste fase van de wedstrijd kregen de bezoekers de enige echte kans van de wedstrijd, toen spits William Darjij op doel kon koppen. Doelman Smith redde knap, waardoor beide ploegen het moesten doen met een 0-0 eindstand.

Volgende week reist LMO af naar Pijnacker, waar het aan zal treden tegen DSVP. Zwarte Pijl krijgt Soccer Boys op bezoek.