Prinsenlaan 991
3062CT
ROTTERDAM
tel. 010-4211444

Om zand in de Zwarte Pijl-motor richting het kampioenschap te strooien toog LMO vandaag af richting de koploper. De thuisploeg wist in deze competitie nog geen wedstrijd te verliezen, maar speelden wel al 6 keer gelijk, waaronder de wedstrijd tegen en bij de blauw-witten van Rotterdam Zuid (0-0).

Rond de klok van half 3 gaf Danny Kaijen het beginsignaal van de wedstrijd, waarna LMO zich wat meer terugtrok op eigen helft en Zwarte Pijl het spel liet maken. Echte kansen lieten in deze eerste helft lang op zich wachten, want de thuisploeg lukte het eigenlijk amper om door de verdedigende linies van LMO heen te breken. Ook LMO lukte het niet om gevaarlijk voor doelman Belgraef te verschijnen, waardoor er een wedstrijd ontstond die niet bepaald een lust voor het oog was. Daarnaast werd het spel veel stil gelegd doordat er kleine opstootjes ontstonden en regelmatig blessurebehandelingen nodig waren.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Wederom liet LMO de bal aan Zwarte Pijl en zocht het bij balbezit snel de diepte. In deze tweede helft lukte het de thuisploeg wel vaker om voor LMO-doelman Smith te verschijnen. Het vizier stond deze middag echter niet op scherp, waardoor de enkele kansen jammerlijk verprutst werden.

Met invallers Halil Bozlak en Tom Dijksman binnen de lijnen waren de beste kansen deze middag zelfs nog voor LMO. In de laatste tien minuten van de wedstrijd konden zij allebei alleen op doelman Belgraef afgaan, maar lukte het beide keren niet om de bal in het netje te krijgen.

Na 96 minuten voetballen floot arbiter Kaijen voor het eindsignaal, waardoor de brilstand wederom als eindstand op het formulier gezet kon worden. Door dit resultaat blijft het onverminderd spannend in de top van de competitie, waarbij nummer 1,2 en 3 op respectievelijk 49, 48 en 47 punten staan. Volgende week vervolgt LMO de jacht op een nacompetitieplek, wanneer het nummer 3 DSVP ontvangt.