3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

LMO heeft afgelopen zaterdag hun meerdere moeten erkennen in het als tweede geklasseerde Oliveo. Na een 0-0 ruststand, moest het in het tweede bedrijf twee maal de bal uit het eigen doel halen. Door het verlies zakt LMO een plekje op de ranglijst (plek 5) en zal het in de laatste 7 wedstrijden alles op alles moeten zetten om een plekje in de nacompetitie te bemachtigen.

In de eerste helft speelde LMO tegen de wind in en had het moeite om onder de druk van Oliveo uit te voetballen. Toch was het Noury Mulder die de eerste mogelijkheid van de wedstrijd kreeg. Oliveo goalie de Rotte wist tweemaal redding te brengen op de schoten van de aanvaller. De beste kansen waren in de eerste helft voor de bezoekers. Maar doelman Smith had een aantal knappe reddingen in huis, waarmee hij zijn ploeg op de been hield.

Na de thee dacht LMO met de wind in de rug meer druk op de verdediging van Oliveo te krijgen, maar het waren de bezoekers die na een minuut of 10 op voorsprong kwamen. Bob Ruigrok werd vrijgespeeld in de vijandelijke 16 en wist ditmaal doelman Smith wel te passeren. Na deze treffer leek LMO wat beter in het spel te komen, maar het lukte deze middag echter niet om het Oliveo echt moeilijk te maken. Toen scheidsrechter Fonseca een kwartier voor tijd Oliveo ook nog een strafschop cadeau deed, was het LMO verzet definitief gebroken. Dewi van Wichen voltrok het vonnis en bracht de eindstand van 0-2 zo op het scorebord.

Oliveo ziet door deze overwinning het gat met koploper Zwarte Pijl verkleind worden tot 3 punten en heeft in het restant van de competitie alles nog in eigen hand. Voor LMO lijkt een top 3 positie er dit seizoen niet meer in te zitten, maar staat het één punt achter op plek 4 wat eventueel recht zal geven op nacompetitie.