3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

Voor de derde wedstrijd in de derde klasse C kreeg L.M.O. vandaag SEP uit Delft op bezoek. Sinds dit seizoen speelt SEP zijn wedstrijden voor het eerst op zaterdag en is daardoor voor L.M.O. ook een onbekende tegenstander. Uit de eerste twee wedstrijden wist SEP slechts één punt te pakken, waar L.M.O. tot nu toe de volle 6 punten wist te verzamelen.

Scheidsrechter René Sinke gaf rond de klok van 3 uur het startsignaal, waarna L.M.O. ten aanval trok. Na 2 minuten voetballen was het Dario Lara Olaya die Noury Mulder de diepte in stuurde. De middenvelder passeerde Perry van Oeveren met een lage schuiver en bezorgde L.M.O. op deze manier een kickstart. In deze eerste fase stapelde L.M.O. kans op kans en moesten de bezoekers regelmatig naar adem happen vanwege het hoge tempo van de thuisploeg. Na ongeveer 10 minuten spelen werd spits Daley Hilkemeijer vrij gespeeld in de vijandelijke 16 en kon alleen nog onreglementair neergehaald worden. Scheidsrechter Sinke wees kordaat naar de stip, waarna Dijksman dit klusje klaarde en L.M.O. op een 2-0 voorsprong zette. Nog geen vijf minuten later kon Noury Mulder, na prima aanval over verschillende schijven, de 3-0 binnen lopen. Na deze goal werd het spel wat slordiger maar kreeg LMO toch diverse mogelijkheden om de score verder uit te breiden. Dit lukte niet, waardoor beide teams met een 3-0 stand de kleedkamers opzochten.

Na de thee bleef het spelbeeld onveranderd; L.M.O. had de bal en SEP trok zich terug in de verdedigende stellingen. Toch was het Edilsony Dias Gomes die zo’n tien minuten na rust de score wist uit te breiden, door de bal snoeihard in de bovenhoek te schieten. In het laatste halfuur kreeg L.M.O. nog een aantal mogelijkheden, maar wist het niet meer tot scoren te komen. SEP kwam deze middag eenmaal voor het doel van keeper Smith. Maar de doelman redde bekwaam, waardoor L.M.O. ditmaal geen tegendoelpunt wist te slikken.

Voorzitter Fred Dorst sprak van een uitstekende seizoenstart, na een turbulente voorbereiding met matige resultaten. ‘Maar’, zo sprak hij, ‘volgende week reizen we af naar CKC, waar het team mag laten zien of het daadwerkelijk mee kan doen om de bovenste plekken!’