Nieuwe accommodatie L.M.O. - R.V.V. L.M.O.

Nieuwe accommodatie L.M.O.

Nieuwe accommodatie L.M.O.

L.M.O. gaat in 2022 verhuizen naar een nieuwe accommodatie!

De nieuwe accommodatie bestaat uit één clubgebouw met 2 kantines (L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers), 16 kleedkamers, bijbehorende inpandige ruimten en de direct omliggende buitenruimte. De accommodatie is gebouwd op de voormalige parkeerplaats van IJ.V.V. De Zwervers. De bestaande clubgebouwen en bijbehorende opstallen van L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers zullen worden gesloopt.

Ondanks dat op reguliere basis onderhoud werd gepleegd en er in het verleden de nodige aanpassingen zijn gedaan, voldeed de huidige accommodatie niet langer meer. Het was een verzameling van opstallen waarvan, door ouderdom en intensief gebruik, de kosten van onderhoud alleen maar toenamen. Dit ging ten koste van het comfort van de leden en de bezoekers en de financiële positie van L.M.O..

De gemeente wilde door middel van de maatregel ‘Kwaliteitsslag sportcomplexen’ investeren in een aantal buitensportcomplexen. De bestaande (capaciteits)knelpunten moesten worden opgelost en de capaciteit voor beoefening van veldsporten vergroot. Binnen dit kader hebben L.M.O., IJ.V.V. De Zwervers en de gemeente veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van één nieuwe accommodatie voor beide voetbalverenigingen. De afspraken zijn vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!