Nieuwe accommodatie L.M.O.

Nieuwe accommodatie L.M.O.

L.M.O. gaat in het najaar van 2021 verhuizen naar een nieuwe accommodatie!

De nieuwe accommodatie bestaat uit één clubgebouw met 2 kantines (L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers), 16 kleedkamers, bijbehorende inpandige ruimten en de direct omliggende buitenruimte. De accommodatie zal gebouwd worden op de huidige parkeerplaats van IJ.V.V. De Zwervers. De bestaande clubgebouwen en bijbehorende opstallen van L.M.O. en IJ.V.V. De Zwervers zullen worden gesloopt.

Ondanks dat op reguliere basis onderhoud wordt gepleegd en er in het verleden de nodige aanpassingen zijn gedaan, voldoet de huidige accommodatie niet langer meer. Het is een verzameling van opstallen waarvan, door ouderdom en intensief gebruik, de kosten van onderhoud alleen maar toenemen. Dit gaat ten koste van het comfort van de leden en de bezoekers en de financiële positie van L.M.O..

De gemeente wil door middel van de maatregel ‘Kwaliteitsslag sportcomplexen’ investeren in een aantal buitensportcomplexen. De bestaande (capaciteits)knelpunten moeten worden opgelost en de capaciteit voor beoefening van veldsporten vergroot. Binnen dit kader hebben L.M.O., IJ.V.V. De Zwervers en de gemeente de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van één nieuwe accommodatie voor beide voetbalverenigingen. De afspraken zijn vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!