In memoriam: Theo Cornelissen

In memoriam: Theo Cornelissen

18 mei 2022 17:30


Op woensdag 18 mei bereikte ons het verdrietige nieuws dat oud lid Theo Cornelissen op zaterdag 14 mei is overleden. Theo is 74 jaar oud geworden.

Theo was ruim 42 jaar lid van L.M.O. en een verdienstelijke voetballer in diverse teams. Na zijn actieve voetbalcarrière is Theo nog jarenlang grensrechter geweest van de veteranen van L.M.O. en op zondagmiddag was hij een trouw supporter van L.M.O. 1. Zowel de thuis- en uitwedstrijden werden altijd door Theo bezocht. Theo vertelde ons dat hij in een blauw/witte pyama sliep. Dit feit hebben wij echter nooit kunnen checken.

Meer nog dan een voetballer was Theo een 'gezelligheidsdier'. Menig maal deed Theo op zondagavond de deur van de kantine op slot, maar nooit eerder dan dat hij zijn favoriete lied Living doll van Cliff Richard had gezongen. Op de tafel, een volle kantine en een microfoon in zijn hand. We zien Theo nog zo staan. Zijn motto: "Come on". 

Het deed Theo veel pijn dat wij het besluit hebben genomen om van een zondag-, een zaterdagvereniging te worden. Op zaterdag had Theo andere bezigheden en kon daarom noodgedwongen niet meer aanwezig zijn op de club. Het contact tussen Theo en L.M.O. is jammerlijk verwaterd in de loop der jaren, maar de verhalen en de belevenissen met Theo zijn mooie herinneringen en die worden nog regelmatig op zaterdagmiddag aan de bar opgehaald.

We wensen de familie en vrienden van Theo heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

WhatsApp_Image_2022-05-18_at_3.14.58_PM.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!