Welkom bij r.v.v. L.M.O.

Welkom bij r.v.v. L.M.O.

In memoriam: Peet de Zwart

Gisteren, 14 juni 13:30  Op zondagochtend 13 juni hebben wij het diep trieste bericht ontvangen dat ons lid, vrijwilliger, maar vooral (voetbal)vriend Peter de Zwart is overleden. Peet is slechts 61 jaar oud geworden.meer »

2033x gelezen

Fred Dorst 30 jaar voorzitter L.M.O.

10 juni 17:30  Op 27 mei was Fred Dorst exact 30 jaar voorzitter van L.M.O.. Helaas hebben we dit niet uitgebreid kunnen vieren, maar stilletjes voorbij laten gaan wilden we dit ook niet. Het is toch een mijlpaal. We hebben het AD bereid gevonden om een mooi artikel te schrijven en in een leuk filmpje hebben familie, leden en vrienden hem gefeliciteerd. Op zaterdag 29 mei hebben we Fred verrast met een mooie bos bloemen en het filmpje in een klein gezelschap geproost op zijn jubileum. Onderstaand de linkjes naar het artikel van het AD en de video. meer »

180x gelezen

L.M.O. zoekt enthousiaste trainer voor de JO19-1

31 mei 16:45  L.M.O. is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een enthousiaste trainer voor de JO19-1. Dit is een nieuw team en zal bestaan uit spelers van L.M.O. aangevuld met spelers die zullen gaan overschrijven van andere verenigingen. De JO19 traint 2x per week en heeft zaterdag een wedstrijd.meer »

313x gelezen

L.M.O. en het Albeda Sportcollege gaan samenwerken

25 mei 9:15  Met ingang van 1 augustus a.s. gaan voetbalvereniging L.M.O. en het Albeda Sportcollege intensief samenwerken. De ontwikkeling van de studenten van het Albeda Sportcollege zal centraal komen te staan door de studenten in de praktijk kennis en ervaring op te laten doen in diverse functies binnen L.M.O.. meer »

285x gelezen

Gratis knipbeurt voor onze jeugdleden

10 mei 17:30  Wil jij met een strak kapsel het veld weer op? Dat kan! De kappersopleiding van Zadkine Rotterdam aan de Benthemstraat 15 in Rotterdam Noord heeft vanaf 17 mei t/m 16 juli wekelijks meerdere plekken voor kinderen en jongeren beschikbaar die geknipt willen worden!meer »

184x gelezen

Nieuwe website L.M.O.

6 mei 9:15  Na een uitgebreid onderzoek welk multimediapakket - een totaaloplossing voor diverse media - het beste past bij onze wensen, hebben we afgelopen maanden hard gewerkt aan de vormgeving en invulling van onze nieuwe website.meer »

341x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!