Welkom bij r.v.v. L.M.O. - R.V.V. L.M.O.

Welkom bij r.v.v. L.M.O.

Welkom bij r.v.v. L.M.O.

Laatste trainingen 2023 - Eerste trainingen 2024

7 december 8:45  We naderen al weer het einde van het jaar. Dat betekent dat onze spelers, trainers, leiders en vrijwilligers binnenkort gaan genieten van hun verdiende kerstvakantie en zich gaan opladen voor de tweede helft van het seizoen in 2024. Haal uit dit bericht de informatie over de laatste trainingen van 2023 en wanneer de trainingen weer starten in 2024.meer »

189x gelezen

In memoriam: Klaas Smith

5 december 16:00  Op vrijdagavond 1 december bereikte ons het verdrietige nieuws dat Klaas Smith is overleden. Klaas is oud lid van de werkploeg en de vader van Barry (teammanager L.M.O. 1) en onder andere opa van Mark (keeper van L.M.O. 1) en Macy (speelster Vrouwen 1). Klaas is 87 jaar oud geworden.meer »

409x gelezen

Marcel van der Meulen stopt als secretaris van L.M.O.

17 november 14:30  Marcel van der Meulen heeft onlangs het bestuur van L.M.O. geïnformeerd dat hij aan het einde van het seizoen zal stoppen als secretaris van L.M.O.. Marcel is dan bijna 25 jaar lid van het bestuur van L.M.O. geweest waarvan 20 jaar de secretaris van de club.meer »

439x gelezen

Teamuitje L.M.O. JO16-1

17 oktober 16:00  Op zaterdag 14 oktober stond er voor de mannen van L.M.O. JO16-1 geen wedstrijd gepland, maar een teamuitje. Ze zijn met het gehele team en begeleiding gaan Street Curling. De nieuwe olympisch kampioen hebben wij nog niet kunnen ontdekken, maar het was een leuke ervaring. Het was goed om elkaar ook naast het voetbal en het veld te zien en te spreken. Een mooie teambuildingsactiviteit die voor herhaling vatbaar is.

261x gelezen

Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegen zit

5 oktober 17:00  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen.meer »

240x gelezen

Halloween Party op L.M.O.

5 oktober 14:45  Halloween Party op L.M.O., durf jij het aan?meer »

219x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!