LMO en Rhoon delen de punten

LMO en Rhoon delen de punten

Rhoon 1

1 - 1

L.M.O. 1

Competitie

3e klasse D

Datum

9 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Omloop
Omloopseweg 7 F
3161ER
RHOON
tel. 010-5018832

Opstelling L.M.O. 1

Voor de derde competitiewedstrijd reisde LMO af naar Rhoon, om daar te spelen tegen de plaatselijke VV. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stil gestaan bij het overlijden van erelid en mede-bestuurslid Fred de Vendt, waarna Rhoon de wedstrijd aftrapte. Rhoon speelde vandaag in het blauw, omdat op zaterdagochtend bleek dat de rode tenues nog in vieze wasmand zaten. LMO startte goed aan de wedstrijd en kreeg via, de van een blessure herstelde, Daley Hilkemeijer en Pedro Martins Miranda goede kansen om op voorsprong te komen. Deze voorsprong kwam er wel toen Edilsony Dias Gomes de bal voorgaf op Boyd Rijnenberg, die zijn bijnaam ‘El Pistolero’ eer aan deed, door de bal in het dak van het doel te schieten.

Na dit doelpunt kwam VV Rhoon wat beter in de wedstrijd, maar lukte het de thuisploeg niet om echte doelkansen te creëren. LMO kwam nog wel een aantal keer gevaarlijk voor het doel, maar het vizier stond net niet op scherp om de score al voor rust uit te breiden.

 

Na rust veranderde het spelbeeld. Rhoon zocht steeds nadrukkelijker de aanval en LMO moest zich vooral beperken tot tegenhouden. In deze tweede helft lukte het LMO niet meer om ‘in hun spel’ te komen en de bal werd dan ook snel weer ingeleverd bij de tegenstander. Rhoon liet de mogelijkheden die het kreeg op de gelijkmaker onbenut, waarna het toch leek te eindigen in een driepunter voor de mannen van Zuid. Niets bleek minder waar, toen Rhoon diep in de blessuretijd toch nog de gelijkmaker wist te produceren toen Merrelaar de bal bij de eerste paal binnen schoot. De prima leidende scheidsrechter Verwijs floot uiteindelijk in de 98ste minuut af voor het einde van de wedstrijd. Uiteindelijk was de uitslag een terechte weerspiegeling van het wedstrijdbeeld.

 

Volgende week krijgt LMO VVOR op bezoek en neemt Rhoon het op tegen de IJVV de Zwervers.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!