L.M.O. verliest maar wint 2e periode!

L.M.O. verliest maar wint 2e periode!

FC IJsselmonde 1

2 - 1

L.M.O. 1

Competitie

3e klasse D

Datum

9 april 2022 15:00

Scheidsrechter

E.M. Toonen

Accommodatie

Sportpark Olympia
Olympiaweg 350
3078HT
ROTTERDAM
tel. 010-1111111

Opstelling L.M.O. 1

LMO mag zich, ondanks het verlies in de derby tegen FC IJsselmonde, winnaar noemen van de tweede periode in de derde klasse D. Een matige wedstrijd op sportcomplex Olympia eindigde in een 2-1 overwinning van de thuisploeg.

Om 3 uur gaf scheidsrechter Toonen het beginsignaal van de wedstrijd, waarna de thuisploeg onder druk werd gezet door LMO. Dit leverde diverse mogelijkheden op voor Noury Mulder en Boyd Rijnenberg. Waar het wachten was op een voorsprong voor de uitploeg, viel de treffer aan de andere kant. Een fout in de verdedigende linie werd door spits David Belunek afgestraft. Niet veel later stond er zelfs een 2-0 stand op het scorebord toen doelman Smith de bal vol in het gezicht van Rahkeem de Meer schoot. De aanvaller werd nog niet onthoofd, maar zorgde er wel voor dat FC IJsselmonde met een 2-0 voorsprong de rust in ging.

Na de thee zorgde LMO aanvaller Boyd Rijnenberg voor een snelle aansluitingstreffer door één op één met doelman Janssens geen fout te maken. Waar een ieder misschien dacht dat LMO de wedstrijd nu deed kantelen, gebeurde dat niet. De uitploeg had dan wel het meeste balbezit en kreeg her en der wel mogelijkheden, maar het wist in deze tweede helft eigenlijk nooit echt een vuist te maken. Toen invaller Halil Bozlak ontsnapte aan de verdedigers van FC IJsselmonde en Rijnenberg een niet te missen kans bood, dacht LMO in de slotfase toch nog een punt over te houden aan dit onderonsje. De vlagger van dienst constateerde echter buitenspel, waardoor FC IJsselmonde eindelijk weer eens wist te winnen.

Toch waren de felicitaties na afloop ook voor LMO. Omdat SSS en Rhoon niet wisten te winnen en VV Nieuwerkerk de eerste periode al op zijn naam schreef, eindigde de blauw-witten bovenaan in de tweede periode.

Na afloop werd centrale verdediger René Wilting gevraagd om een eerste reactie: ‘leuk om tegen mijn oude cluppie te spelen. Het is wel jammer en totaal onnodig dat we hier hebben verloren! Maar goed, we hebben de tweede periode binnen en daar mogen we gewoon heel blij mee zijn. Ik wil nog wel mijn excuses aanbieden aan de voorzitter van LMO, omdat ik wel heel veel ‘kannetjes bier’ bestelde tijdens de happy hour op de club. Maar ach, een stukje ontspanning hoor er ook wel bij…’

Volgende week speelt LMO wederom een derby wanneer IJVV de Zwervers op bezoek komt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!