L.M.O. laat wederom punten liggen

L.M.O. laat wederom punten liggen

Zwervers, IJVV de 1

1 - 1

L.M.O. 1

Competitie

3e klasse D

Datum

30 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

O. Duivestein

Accommodatie

YVV De Zwervers- De Groote Stee
Smeetslandseweg 15
3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4836315

L.M.O. is er niet in geslaagd om op bezoek bij de buurman drie punten bij te schrijven. Een wedstrijd met niet heel veel kansen voor beide doelen, eindigde met twee goals: voor iedere ploeg één.

 

L.M.O. won zijn laatste wedstrijd (uit bij BZC/Zuiderpark) en wilde tegen IJVV de Zwervers dit goede gevoel doortrekken. LMO speelde dan ook om te winnen, maar gaf in de beginfase wel een grote kans weg. Ronnie Pfeffer had de bal, na een slippertje in de defensie, voor het inschieten maar keeper Smith redde L.M.O. voor een vroege achterstand. L.M.O. trok hierna het spel wat meer naar zich toe, wat resulteerde in een doelpunt van Mitchel Keikes. Nadat hij prima werd vrijgespeeld door Daley Hilkemeijer, gaf hij keeper Dennis de Jel het nakijken door de bal onder hem door te schieten. Met deze 0-1 stand zochten beide teams de kleedkamer op.

 

In de tweede helft werd het spel meer en meer een fysieke uitputtingsslag. Beide ploegen hanteerden veelal de lange bal, wat niet vaak wist te resulteren in het creëren van mogelijkheden. Toch kwam IJVV De Zwervers langszij, toen Mohammed Taibi werd vrijgespeeld op het randje van de ‘16’. Hij liet keeper Mark Smith kansloos door de bal hard onder in de hoek te knallen. De thuisploeg leek niet lang daarna zelfs op voorsprong te komen, nadat Pfeffer binnenkopte. Echter deed hij dit in buitenspelpositie, waardoor dit feestje aan zijn neus voorbijging.

 

In de laatste twintig minuten zocht L.M.O. nadrukkelijk naar de drie punten, maar kansen voor Rijnenberg, Mulder en de ingevallen Utberg werden niet verzilverd, waarna scheidsrechter Duivestein rond de klok van half 5 floot voor het einde van de wedstrijd.

 

En zo eindigde de derby van de Smeetslandseweg in een gelijke stand. Op 19 maart 2022 wordt de return gespeeld, waarna het ‘drankje na afloop’ naar alle verwachting wordt genuttigd in de nieuwe kantine!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!