L.M.O. laat punten achter bij VVOR

L.M.O. laat punten achter bij VVOR

VVOR 1

1 - 0

L.M.O. 1

Competitie

3e klasse D

Datum

14 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

A.A. Jansen

Accommodatie

Sportpark De Venhoeve
Prinsenlaan 991
3062CT
ROTTERDAM
tel. 010-4211444

Opstelling L.M.O. 1

Met nog drie wedstrijden te spelen is het voor LMO zaak om een zo hoog mogelijke positie op de ranglijst te bemachtigen. Op die manier worden de ‘sterkere’ tegenstanders ontlopen en heeft het het voordeel van het spelen van een duel op eigen sportpark. In speelronde 24 reisde de equipe van trainer Fred van Zon af naar Rotterdam Oost, waar het mocht aantreden tegen VVOR. 

Beide teams betraden in een vrijwel identiek tricot het speelveld, waarna scheidsrechter Jansen besloot om de uitploeg toch nog even naar binnen te sturen. Het grijze ‘inlooptenue’ voldeed wel aan de voorwaarden, waarna de wedstrijd kon beginnen. 

Onder het genot van een mooi zonnetje en een redelijk bespeelbaar natuurlijk grasveld begon de uitploeg prima aan de wedstrijd. Kansen voor Daley Hilkemeijer, Noury Mulder en Boyd Rijnenberg werden door doelman Slegtenhorst gepareerd, waardoor het leek alsof beide teams met een 0-0 stand de rust in gingen. Echter dacht VVOR hier anders over. Na een vlijmscherpe counter wist Devante Sno de eerste doelpoging tot doelpunt te promoveren, waardoor een 1-0 stand op het scorebord verscheen. 

Bij de start van het tweede bedrijf kwam VVOR iets meer voor het doel van Mark Smith, maar wist het de score niet verder uit te breiden. In het laatste half uur verdedigde de thuisploeg met man en macht, maar wist het niet te voorkomen dat LMO een aantal keer gevaar wist te stichten voor het doel van Slegtenhorst. Echter was de keeper deze middag niet te passeren en ontbeerde het LMO een aantal keer aan het nodige geluk. En zo eindigde de wedstrijd in een 1-0 overwinning voor de blauw-zwarten uit Rotterdam Oost. 

Volgende week speelt LMO thuis tegen de nummer 2 SSS en reist VVOR af naar Rhoon, waar het mag aantreden tegen de plaatselijke VV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!