L.M.O. pakt wederom 3 belangrijke punten

L.M.O. pakt wederom 3 belangrijke punten

Oud-Beijerland 1

0 - 2

L.M.O. 1

Competitie

3e klasse D

Datum

26 maart 2022 14:30

Scheidsrechter

J.P.J. van Gurp

Accommodatie

Sportpark Olympia
Langeweg 22
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-612740

Opstelling L.M.O. 1

LMO reisde vandaag af naar sportpark ‘Olympia’ om aan te treden tegen OSV Oud-Beijerland. Naar de stand van de ranglijst kijkende kan er gesteld worden, dat Oud-Beijerland een teleurstellend seizoen draait, waarin het maar liefst zes keer gelijkspeelde. Dat gebeurde niet in de eerste ontmoeting, want toen won LMO vrij gemakkelijk met 3-0. De scheidsrechter van dienst, Dhr. van Gurp, floot in het vorige seizoen ook deze confrontatie en toonde toen tweemaal de rode kaart. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf de leidsman aan, dat een ieder die wedstrijd achter zich moest laten, waarna hij rond de klok van half drie floot voor het begin van de wedstrijd.

Oud-Beijerland kwam beter uit de startblokken en middenvelder Esra Pieters kreeg ook de kans om van een meter of 20 vrij uit te halen op het doel van Mark Smith. De goalie van LMO redde echter bekwaam. De eerste echt grote kans van de wedstrijd was voor LMO, toen de bal uit de kluts voor de voeten kwam voor de N’golo Kanté van LMO Pedro Martins Miranda viel. Zijn schot werd net voor de doellijn weggehaald door verdediger van Ruiven. Na een korte drinkpauze rond minuut 25 kwam LMO wat beter in de wedstrijd, wat ook resulteerde in het openingsdoelpunt. Het was de gouden linker van Rodney van Dam die Daley Hilkemeijer vond. De spits legde klaar voor Boyd Rijnenberg die vrij kon uithalen op het doel van Levestone. De doelman redde, maar kon niet voorkomen dat de rebound terecht kwam voor de voeten voor Edilsony Dias Gomes. Voor hem een koud kunstje; 0-1.

Na de rust wisselde Oud-Beijerland van systeem en trok het zich wat meer terug op eigen helft, om de verdediging van LMO wat meer uit de tent te lokken. Dit listige plannetje pakte averechts uit. Een uitstekende voorzet van Rijnenberg werd keurig binnengekopt door Danny Paludanus. De rechtsbuiten, die door Mark van Zanten op een streng dieet is gezet, maakte een salto van vreugde bij het vieren van zijn treffer. Niet veel later knikte hij ook de 0-3 tegen de touwen, echter zag de scheidsrechter een overtreding, waardoor hij een tweede salto achterwege kon laten. In de laatste 20 minuten bracht Oud-Beijerland nog een extra spits in en probeerde het in een alles of niets offensief nog iets klaar te spelen. Dit leverde één grote kans op, maar doelman Smith keek de bal naast het doel. In de absolute slotfase dacht Rijnenberg ook nog op het scorebord te komen, maar de grensrechter van dienst zag buitenspel in zijn treffer, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-2 stand.

Na afloop werd goudhaantje van vandaag Danny Paludanus om een eerste reactie gevraagd: ‘Voor de wedstrijd was ik een beetje gespannen. Na mijn operatie was dit weer mijn eerste basisplek en ik was gebrand om iets te laten zien vandaag. Ik denk dat we niet heel geweldig hebben gespeeld, maar we hebben de kansjes afgemaakt en weinig kansen weggegeven.’ Ook werd er gevraagd naar zijn juichen. ‘Vroeger, tijdens de gymles, was ik altijd bezig salto’s, radslagen en koppeltje duikelen. Op een gegeven moment moest ik de keuze maken: voetbal of turnen. Ik heb toen voor de bal gekozen!’

Aanstaande dinsdag 29 maart speelt LMO de inhaalwedstrijd bij Nieuwerkerk en volgende week zaterdag krijgt het BZC/Zuiderpark op bezoek

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!