3079CR
ROTTERDAM
tel. 010-4835151

Opstelling

Na drie winstpartijen verloor LMO twee weken geleden haar vierde wedstrijd in Kralingse Veer bij CKC. Vandaag kon LMO zich revancheren voor deze wedstrijd, waarbij de tegenstander Ariston ’80 uit Delft was. Naast de aangename temperatuur was er meer te vieren aan Rotterdamse zijde, aangezien de nieuwe kantine dan eindelijk in gebruik genomen kon worden!

Rond de klok van drie gaf arbiter Duivestein het beginsignaal en trok LMO ten strijde. Het kleine overwicht in het eerste kwartier resulteerde niet echt in mogelijkheden en de bezoekers kwamen gedurende de wedstrijd ook wat beter in hun spel. De eerste echte kans was ook voor Ariston toen Bonekamp uit de draai uithaalde, maar keeper Smith op zijn weg vond. Toch was het LMO wat op voorsprong kwam toen Edilsony Dias Gomes de bal loepzuiver op het hoofd van spits Daley Hilkemeijer legde. De boomlange spits hoefde er alleen maar tegenaan te lopen om de 1-0 op het (niet werkende) scorebord te zetten. Nog geen vijf minuten later verdubbelde LMO de score toen Ariston goalie Daan van den Burg een vrije trap van Dario Lara Olaya niet goed wist te verwerken. Dias Gomes was er als de kippen bij om de bal in het doel te punteren. Met een 2-0 stand zochten beide teams de kleedkamer op.

In de tweede helft probeerde Ariston het wel maar wist het eigenlijk nooit een bres te slaan in de goed spelende defensie van de thuisploeg. Toen Pedro Martins Miranda met een boogballetje Hilkemeijer aanspeelde in de vijandelijke 16, wist de spits knap weg te draaien en schoot het de bal onhoudbaar voor doelman van den Burg in het hoekje. Tien minuten voor tijd voor tijd werd het ook nog 4-0 na een prima voorzet van Shurman Goeloe, waarna Hilkemeijer invaller Halil Bozlak een niet te missen kans bood.

En zo staat LMO op een tweede plek op de ranglijst achter koploper Zwarte Pijl. Volgende week wacht LMO een zware test als het afreist naar Pijnacker om daar tegen nummer drie op de ranglijst Oliveo te spelen.