21 augustus 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling L.M.O. 1

Zaterdag 21 augustus stond alweer de 3e wedstrijd uit de voorbereiding op het programma voor L.M.O. 1, tegenstander was Lekkerkerk 1.
Lekkerkerk 1 komt net als L.M.O. 1 in de 3e klasse.

Opstelling
L.M.O. startte in de volgende opstelling; Mark Smith, Quincy Latupeirissa, Mike Navajas Sanchez, Rene Wilting, Shurman Goeloe, Mitchel Keikes, Nick van Duuren, Rodney van Dam, Noury Mulder, Aron Utberg en Danny Paludanus.

Eerste helft
De eerste helft was L.M.O. met het vele balbezig de bovenliggende partij. Lekkerkerk werd steeds verder achteruit gedrukt en de enkele uitvallen van Lekkerkerk werden vakkundig onschadelijk gemaakt door de mannen van Fred van Zon.
De 0-1 & 0-2 van Aron Utberg waren dan ook meer dan verdiend en het was goed om te zien dat ook na de goals de mannen continu de vrije man bleven zoeken en zo de 1e helft goede wisten uit te spelen.

Tweede helft
Fred van Zon wisselde de 2e helft 6 maal. Kevin van Santen verving Mark Smith in de goal en ook kwamen Boyd Rijnenberg, Malcolm van Noort, Chris Rojer, Izak Lavooij, Dario Lara Olaya en Halil Bozlak in de ploeg. Quincy Latupeirissa, Mitchel Keikes, Nick van Duuren, Noury Mulder, Aron Utberg en Danny Paludanus mochten na 45 minuten hun rust nemen.

Lekkerkerk leek wat meer gas te gaan geven en bij L.M.O. slopen er wat slordigheden in het spel, echter wist Boyd Rijnenberg na een goede voorzet van Malcolm van Noort de 0 - 3 binnen te schieten. Na de 0-3 nam L.M.O. wat gas terug en wist Lekkerkerk enkele minuten wat meer grip op de wedstrijd te krijgen wat resulteerde in de 1 - 3. Hierna pakte L.M.O. de draad weer op en wist het wederom door te blijven voetballen de wedstrijd goed uit te spelen. De 1 - 4 van Malcolm van Noort na een goede actie van Halil Bozlak was dan ook een mooie goal om deze wedstrijd mee af te sluiten.

Goede start
Na de eerdere wedstrijden (4-1 winst op FC Perkouw, 3-3 tegen Hellevoetsluis) en de wedstrijd van vandaag tegen Lekkerkerk kunnen we zeggen dat er een goede start is gemaakt, maar één zwaluw maakt nog geen zomer en Fred van Zon kan nog genoeg sleutelen aan deze ploeg.

Theo van Mourik Toernooi
Aanstaande donderdag staat het traditionele Theo van Mourik Toernooi op het programma. L.M.O. neemt het dan om 20.15 uur op tegen HWS en op veld 2 zullen onze buren IJVV De Zwervers aftrappen tegen VV Pernis.

Zaterdag zal het Theo van Mourik Toernooi een vervolg krijgen. Dan speelt L.M.O. om 15.00 uur tegen VV Pernis en IJVV De Zwervers op veld 2 tegen HWD, uiteraard ook om 15.00 uur.